+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Royal Canin храна за котки

Показване на 1–12 от 56 резултата

Пълна грижа за здравето на котката с Royal Canin

Royal Canin храна за котки

Вашата котка е особено и важен семеен член, затова изборът на храна за нея е от съществено значение за нейното здраве и щастие. „Именно това ни вдъхновява в Royal Canin“ – водещата марка за храна за котки. Разработена от експерти в областта на ветеринарната наука.

Нашата мисия е да предлагаме висококачествена храна, която отговаря на индивидуалните нужди на вашата котка.

Защо да изберете Royal Canin за вашата котка?

  • Научно разработена храна – Royal Canin вярва в силата на науката и изследванията, когато става дума за храната за котки. Техните формули са разработени с изключително внимание към физиологията и особеностите на котките.

Специалистите в Royal Canin извършват изследвания и тествания, за да създадат храна, която е оптимална по отношение на съставките. Така и хранителните вещества и подкрепата за здравето на котката в различните й жизнени етапи и специални нужди.

  • Персонализиран подход – Всеки котешки приятел е уникален, и затова в Royal Canin предлагат разнообразие от продукти, които са персонализирани спрямо нуждите и вкусовете на котките. Независимо дали имате котенце, възрастна котка, котка със специфични здравословни изисквания. Или особено чувствителна храносмилателна система, вие можете да намерите подходящата храна от Royal Canin.

Продуктите им включват специализирани диети, храна за контрол на теглото, храна за поддръжка на здрави кости и стави, храна за подпомагане на здравето на уринарната система и много други.

  • Висококачествени съставки – „В Royal Canin се стремим да осигурим само най-доброто за вашата котка.“ Затова използват висококачествени съставки, които отговарят на най-високите стандарти за хранителна безопасност.

Храна съдържа балансирани протеини, мазнини, въглехидрати и витамини, които поддържат здравето и енергията на вашата котка.

  • Подкрепа от ветеринарни специалисти – Марката е изборът на множество ветеринарни професионалисти по целия свят. Нашите продукти са препоръчвани и използвани от ветеринари в лечението и поддържането на здравето на котките.

Те работят в тясно сътрудничество със специалисти, за да гарантират, че тяхната храна отговаря на специфичните нужди на котките и допринася за тяхното добро здраве.

  • Подобряване на качеството на живота – „Нашата цел в Royal Canin е да подобрим качеството на живота на вашата котка.“ Чрез използването на нашата храна вашата котка ще има по-добро физическо състояние, по-силна имунна система и по-здрава кожа и козина.

Тя ще бъде пълна с енергия и жизненост, готова да се радва на всеки момент с вас.

Не правете компромиси с храната на вашата котка. Изберете Royal Canin – марката, в която се доверяват милиони собственици на котки и ветеринарни специалисти по света. Дайте на вашата котка пълна грижа и вкусно хранене, които заслужава.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма