Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Вижте повече

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Вижте повече

Purina храна за кучета

Показване на 1–12 от 50 резултата

Purina храна за кучета

Purina храна за кучета

Са с голямо разнообразие от разфасовки и вкусове. Видовете храна Purina за кучета се разгръщат в няколко продуктови линии:

 •  Pro Plan
 •  Natural Elements
 •  Frziskies
 •  One
 •  Felix
 •  Dentalife
 •  Adventuros
 •  Duo Delice
 •  Darling
 •  Dog Chow

Храна за кучета с марката Purina

Тя се произвежда както в зависимост от породата на кучето, така и в зависимост от специфичните му нужди. Препоръчваме ви да избирате храна за вашето куче, която е напълно съобразена както с хранителните му нужди, така и с възрастта на кучето.

Тази марка, предлага кучешка храна за всички възрасти, като на етикета на всеки продукт е оказано, дали храната е предназначена за подрастващи кучета, в зряла възраст или за кучета в напреднала възраст.

Суха храна за кучета от Purina – гранули

Суха храна за кучета Purina

Много често хората си мислят, че отглеждането на куче е лесна работа. Истината е, че тези домашни животни се нуждаят не само от нашето внимание, но и от здравословна и балансирана диета. Ето защо е важно да изберем правилната храна за кучета.

Когато говорим за кучешка храна, трябва да имаме предвид, че някои любимци са по-претенциозни от други. И това, което е любимо за едно куче, за друго може да не представлява абсолютно никакъв интерес.

Много е важно да познавате вкусовите предпочитания на вашето куче при избора на гранули. Освен това е важно и да изберете такава храна и добавки, които да му осугуряват здраве и достатъчно енергиен запас и то на добра цена.

Съветваме Ви, ако кучето Ви има здравословни проблеми да се посъветвате с ветеринарен лекар преди избора на суха храна за кучета. Най-вероятно той ще ви разясни кои съствки да избягвате.

Какво трябва да има в кучешката храна от Purina?

Балансираната кучешка диета трябва да включва подходящо количество минерали, витамини, някои незаменими аминокиселини (от протеини) и специфични незаменими мастни киселини.

Тези компоненти са необходими за изграждането и поддържането на тъканта и провеждането на биологични реакции, като необходимите количества варират до известна степен в зависимост от етапа на живот на кучето и неговата порода (кученце, юноша, възрастен, бременност, старша възраст).

Същност на кучешка храна PurinaСпециализирана храна, която да отговаря на нуждите на почти всеки тип куче.
История на хранатаХраните Purina се произвеждат в САЩ и компанията се гордее с осемдесет годишния си опит в бранша. Грижите за здравето, здравата козина, доброто зрение и жизнеността на домашните любимци винаги са били основните приоритети на компанията. Благодарение на изследванията на екип от експерти от цял свят, съставките се подбират и тестват с целта да се създадат питателни, лесносмилаеми храни.
Съставки Purina се стреми да противодейства на свръхулова и подкрепя възобновяването на рибните ресурси, като за целта работи само с определени доставчици на риба.
Производство на PurinaPurina се гордее с екологичния цикъл на производство. Компанията се стреми да сведе до минимум отпадъците и да оптимира ефективността във всички етапи на производството – от набавянето на съставките и тяхната обработка, до опаковането и транспортирането на крайните продукти.
Храна вдъхновена от природата100% пълноценно и балансирано хранене, специално създадено за твоето куче.

Последни публикации

храненето със смес от мокра и суха храна за кучета
Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета

Ползите от храненето със смес от мокра и суха храна за кучета Като стопани на домашни любимци, ние се стремим да осигурим най-доброто хранене за нашите космати другари. На пазара […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат яйца?
Могат ли кучетата да ядат яйца?

Могат ли кучетата да ядат яйца? Много стопани на домашни любимци се чудят кои „човешки храни“, са добри за техните домашни любимци. Често срещан въпрос е, могат ли кучетата да […]

Вижте повече
Могат ли кучетата да ядат стафиди?
Могат ли кучетата да ядат стафиди?

Могат ли кучетата да ядат стафиди? Стафидите може да изглеждат като безобидна и здравословна закуска, но за кучетата те могат да причинят много проблеми. Но защо стафидите са вредни за […]

Вижте повече

  Контактна форма

  Храна за кучета по породи