Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

N&D храна за кучета

Показване на 1–12 от 40 резултата

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета

N&D храна за кучета е специално създадена, за да осигури висококачествено хранене на вашето куче. Това е една от най-добрите марки храни за кучета на пазара, предоставяща балансирана и здравословна диета.

N&D е качествена храна, която се произвежда от естествени съставки, като пуешко месо, риба, бобови растения, яйца и плодове. Всички тези съставки са избрани с внимание, за да се осигури най-доброто хранене на кучетата.

Те също така се приготвят на ниска температура, за да се запазят всички хранителни вещества, необходими за здравословен растеж и развитие.

Без зърнени култури!

Освен това, храната за кучета N&D е без зърнени култури, което е особено важно за кучетата, които могат да имат алергии или чувствителност към зърнени храни. Вместо това, N&D използват бобови растения, които са богати на протеини и фибри. 

Консервирана храна за кучета

Вкусовете на N&D

Вкусове на N&D

N&D е на разположение в различни вкусове, като пуешко месо, риба, агнешко месо и пъдпъдъче месо. Тези вкусове покриват нуждите на всяко куче, независимо от възрастта и размера му.

Също така, N&D предлага храна в различни размери на гранулите, за да се удовлетворят нуждите на кучетата с по-малки или по-големи зъби.

Когато става въпрос за храна за кучета, N&D е един от най-добрите избори за здравословно и балансирано хранене на вашето куче. Специалните формули на храната гарантират, че кучето ви ще получава всички необходими хранителни вещества, за да бъде здраво и щастливо.

Разгледайте нашата богата гама от качествена храна за кучета.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи