Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

N&D храна за котки

Показване на 6 резултата

N&D храна за котки

N&D храна за котки

N&D храна за котки една от най-добрите марки на пазара, която се отличава с високо качество и внимателно подбрани съставки. Тази храна е създадена, за да осигури балансирано и здравословно хранене на вашата котка.

Какво има в котешката храна?

Всички съставки са естествени и висококачествени. Пуешкото месо, рибата, бобовите растения, яйцата и плодовете са подбрани внимателно, за да осигурят оптимална хранителна стойност.

Тези съставки са обработени на ниска температура, за да се запазят всички хранителни вещества, които са необходими за здравословен растеж и развитие на котката.

Храна без зърнени култури

Храна без зърнени култури

N&D е без зърнени култури, което я прави подходяща за котки с чувствителен стомах или алергии към зърнените храни. Вместо това, N&D използват бобови растения, които са богати на протеини и фибри, което подпомага храносмилането и укрепва имунната система на котката.

Освен това, N&D предлага храна за котки в различни вкусове, като пуешко месо, риба, агнешко месо и пъдпъдъче месо. Тези вкусове са богати на протеини и витамини, които са необходими за здравословен растеж и развитие на котката.

От N&D се предлага храна в различни размери на гранулите, за да отговорят на нуждите на котките с по-малки или по-големи зъби.

Когато избирате N&D, можете да бъдете сигурни, че котката ви ще получава всички необходими хранителни вещества, за да бъде здрава и щастлива. Храната е специално създадена, за да осигури оптимално хранене, което ще подпомогне здравословното развитие на вашата котка.

Последни публикации

котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече
Правила в парка за кучета
Правила в парка за кучета

Живеете в апартамент или къща с малка градина и търсите място, където вашият четириног приятел да тича? Е, няма какво друго да правите, освен да се отправите заедно към парка […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи