+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

Храна за Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол

Показване на 1–12 от 37 резултата

Грижа и хранене за една прекрасна порода и каква храна за Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол да давате

храна за кавалер кинг чарлз шпаньол

На тази страница ще научите ценна информация и съвети за грижата и храна за Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол. Открийте как да осигурите здравословен режим на хранене.

Как да се грижите за тяхното физическо и ментално благополучие и как да създадете щастлив и здравословен живот за вашето Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол куче.

Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол е красива и приветлива порода куче, известна със своята лоялност и обич към семейството. За да гарантирате здравословния и щастлив живот на вашето Кинг, е важно да му предоставите правилна грижа и подходящо хранене.

Ето няколко съвета и насоки от Кучеландия, които ще ви помогнат в тази задача:

Стремете се към балансирано хранене – За оптималното здраве и дълголетието на вашия Кавалер, предоставете му балансирана и хранително пълноценна храна. Изберете висококачествена суха или консервирана кучешка храна, специално формулирана за малки и средни породи кучета.

Уверете се, че храната съдържа необходимите протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. Ако не сте сигурни, просто изберете от специално подбраните от Кучеландия кучешки храни на тази страница.

Правилни порции кучешка храна за правилни калории

правилни порции кучешка храна за кавалер кинг чарлз шпаньол

Определете правилния размер на порцията за вашето куче в съответствие с възрастта, активността и физическото състояние на вашия Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол.

Следвайте препоръките на производителя на храната или се консултирайте с ветеринарен лекар, за да осигурите правилната хранителна дозировка.

Разнообразявайте кучешката храна, точно както разнообразявате вашата – Включете разнообразие от храни в диетата на Шпаньола, за да осигурите разнообразни хранителни вещества и вкусове. Добавете свежи плодове и зеленчуци като допълнение към основната му храна, като се уверите, че са безопасни за консумация от кучета.

Избягвайте хранителния излишък – Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол имат склонност към качване на тегло, затова е важно да избягвате прекомерното хранене и хранителния излишък.

Следете телесното тегло на кучето и както виниги, препоръчваме да се консултирате с ветеринарен лекар за оптималната диета и хранителните нужди на вашия Кинг.

Вода и хидратация са основните ви задължения – Уверете се, че винаги има на разположение прясна и чиста вода. Контролирайте дневното хидратиране и осигурете достъп до вода през целия ден.

Водата е важна за правилното функциониране на организма и поддържането на оптимално здраве, също като при нас, хората.

Водете го на редовни посещения при ветеринарен лекар – Редовните посещения при ветеринарен лекар са от съществено значение за поддържането на здравето на вашето Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол куче.

Това включва редовни ваксинации, проверка на здравословното състояние и съвети относно хранене и грижи.

Няма как да без физическа активност и психическо стимулиране – Породата Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол са енергични кучета, които се нуждаят от редовна физическа активност и психическо стимулиране.

Осигурете им достатъчно време за игра, разходки и тренировка. За да им помогнете да запазят физическа форма и да се забавляват.

Ако се чудите с какво да привлечете вниманието на вашаия Кинг Чарлз, просто разгледайте страницата ни с играчки за кучета.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи