+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Вид

Цвят

Размер

Материал

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Материал

Размер

Цвят

Вид

Разфасовка

Големи породи кучета

Показване на 1–12 от 74 резултата

С годините много породи са успели да удвоят размерите си заради селекцията направена от хората. Създаването на повечето от големите породи кучета било с цел охрана и лов. Ще Ви представим някои от най-големите кучета, които можете да срещнете днес.

Храна за големи кучета

Ирландски вълкодав

Тези кучета са развъждани и отглеждане, за да пазят стадата овце и техните стопани. Външният им вид е шокиращо голям и е може да уплаши мнозина. Изправено на два крака то е по-високо от повечето хора. Известни са със своята търпеливост и спокоен нрав.

Мастиф

Мастифите са предани и изключително послушни. Въпреки огромните си размери, те са много внимателни и предпазливи, особено към по-малки деца. Но дори и с кротък темперамент винаги трябва да ги наблюдавате, когато са покрай деца.

Немски дог

Той е създаден да пази и наблюдава. Лесни за обучение и изключително социални животни, немските догове могат да бъдат чудесна компания. Достигат впечатляващи размери и имат нужда от динамично ежедневие, което да изразходва тяхната енергия.

Кане Корсо

Изключително често срещана порода в наши дни. Предпочитана заради лесната си дресировка и уменията на пазач, кучетата от този вид се радват на голяма популярност. За жалост обаче имат репутация на агресивни и несдържани. С правилните тренировки и търпение, Кане Корсото ще бъде един изключително лоялен домашен любимец, готов да Ви защити с живота си.

Храна за големи породи кучета

Немска овчарка

Разпознаваеми и обичани от мнозина, немските овчарки са сред най-отглежданите големи породи кучета. Изключително интелигентни и търпеливи, те успяват да създадат специална връзка със своите стопани и стават неизменна част от ежедневието.

Руски териер

Тази рядко срещана порода достига големи размери и плашещ вид. Но колкото са големи, толкова са и интелигентни. Разработени от Съветското правителство, те са мощни и страшни пазачи. Предани и лоялни, те могат да са дръпнати към непознати и винаги в готовност да защитят своя стопанин.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Шампоаните за кучета
Шампоаните за кучета

Шампоаните за кучета, които превръщат къпането в ритуал Шампоаните за кучета са ключов елемент от грижата за домашни любимци, предоставяйки им не само чистота, но и блестяща козина и здрава […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма