+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Вид

Цвят

Материал

Разфасовка

Приложение

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Материал

Цвят

Вид

Разфасовка

Приложение

Зоо аптека

Показване на 1–12 от 55 резултата

Зоо аптека Petstation.bg – Ключът към здравето и красотата на вашия домашен любимец

Зоо аптека PetStation

Зоо аптека играе ключова роля в поддържането на оптималното здраве и щастие на вашите домашни любимци. От основни грижи до специфични нужди, зоо аптеката на Petstation.bg предлага широка гама от продукти и услуги, които правят грижата за вашия домашен любимец лесна и ефективна.

  • Разнообразие от продукти за здравословен живот: Зоо аптеката предоставя широк асортимент от храни, витамини, добавки и медицински продукти, предназначени за различните видове животни. Независимо дали имате куче, котка, птица или гризач, ще намерите всичко необходимо за тяхното здраве.
  • Професионални съвети и консултации: Онлайн е винаги по-бързо, като даваме съвети и консултации по телефона или email. Това предоставя уникална възможност да получите персонализирани препоръки за грижата на вашите домашни любимци.
  • Продукти за хигиена и грижа за козината: От шампоани и балсами до четки и грижа за ноктите. Зоо аптеката предлага продукти за поддържане на чистотата и здравето на кожата и козината на вашите животни.
  • Специализирани храни и лакомства: Petstation.bg предлага специализирани храни, които отговарят на специфичните нужди на домашните любимци. От хранителни добавки до вкусни лакомства, тези продукти допринасят за здравето и радостта на вашите домашни любимци.
  • Противопаразитни продукти: Зоо аптеката предлага разнообразие от предпазни продукти, необходими за борба с паразити, поддържане на имунната система и предотвратяване на заболявания.
  • Екологично ориентирани продукти: За тези, които са насочени към екологично осъзнат начин на живот, зоо аптеката предлага грижа за домашните любимци с екологично приятни продукти. Това включва биоразградими лакомства, екологично чисти шампоани и опаковки от рециклирани материали.
  • Онлайн пазаруване и доставка: Като онлайн зоомагазин Petstation.bg предоставя възможност за онлайн пазаруване и удобна доставка на продуктите до вашия дом. Това улеснява достъпа до необходимите грижи и предпазва от ненужен стрес за домашните любимци.

Зоо аптеката е неизменна част от грижата за домашни любимци. Предоставяйки ви достъп до необходимите продукти и знание. Научете се как да отговорите на нуждите на вашия любимец, като се обърнете към Petstation.bg. И осигурите на вашия любимец здраво и радостно бъдеще.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма