+359898633185 Поръчай по телефона

Повече за отглеждането на кучета

отглеждането на кучета

Почти всички сме си мечтали за обичливо и мило кученце, което да ни посреща развълнувано на вратата. Лесно учещо се на команди другарче, което да ни се радва по всяко време на денонощието. Без съмнение отглеждането на животно ще бъде незабравимо и пълноценно изживяване. Но има неща, за които трябва да имате предварителна подготовка. Отглеждането на кучета е изпълнено с много емоции.

  • Вашето куче ще Ви накара да чувствате неща, които досега не сте

Не винаги ще чувствате удовлетвореност и гордост от Вашето кученце. Ще има моменти, когато ще прави бели и няма да е толкова послушно. Но със сигурност щастливите моменти и спомени ще надделяват над мисълта за тези бели.

  • Ще се научите на дълги разходки

Всеки домашен любимец има нужда от ежедневни разходки и игри. По този начин то е щастливо и води пълноценен живот. Дългите разходки изчерпват енергията на любимците ни и по така те заспиват по-лесно и не правят бели от скука у дома.

  • Вашето куче ще Ви научи на дисциплина и постоянство

В опитите си да изградим правилни навици на кучето и да го научим на добро поведение, ние несъзнателно тренираме нашето търпение и постоянство също. Всеки стопанин е наясно, че най-важното качество, което трябва да притежава е именно търпението. Рутината, която се създава с домашен любимец вкъщи, помага за организирането на деня и задълженията ни.

  • Домашният любимец винаги ще Ви изслуша

Всички имаме лоши дни, изпълнени с негативизъм и неприятни ситуации. Понякога да разкажем на един мълчалив слушател е достатъчно, за да се почувстваме много по-добре. Кучетата усещат, когато сме тъжни и имаме нужда от прегръдка. Освен че са страхотни слушатели, те никога няма да издадат нашите тайни, което ги прави приятели номер едно. Определението ,,най-добрият приятел на човека’’ не е случайно!

  • Думата ,,безусловно’’ ще придобие различно значение

Вашето куче ще Ви обича безгранично и безусловно. Независимо от външния Ви вид, настроение или дори действия. За него сте най-страхотния човек на света! Лоялността на кучетата е нещо неподправено и естествено. Радостта, която ще изпитват към Вас е искрена и добронамерена. Всяко начало е трудно, включително и вземането на кученце у дома. Но ако сте достатъчно търпеливи, бъдете сигурни, че кучето ще ви обича до края на живота му.

Ние от Hranazakucheta.bg правим отглеждането на кучета по-лено. Изберете високакачествена храна за кучета от нашия зоомагазин.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма