+359898633185 Поръчай по телефона

По какво се познава дали едно куче е в добро здраве?

Eдно куче е в добро здраве

Когато едно куче е в добро здраве, то има ясни, бистри очи, чисти зъби, лъскава козина, добро дишане и игриво весело настроение.

Понякога домашните любимци могат да станат неактивни, летаргични и са изложени на риск от здравословни проблеми. Ветеринарните лекари предполагат, че консервираните и нездравословните вещества, причиняват здравословни проблеми. Подобни съставки се откриват в много търговски продукти за кучета.

Ако Вие искате да храните кучето си с естествени и органични храни, трябва да научите колкото е възможно повече за храната. Трябва да можете да разпознавате както за здравословната, така и за напълно забранената за Вашия домашен любимец.

Избирайте балансирана и пълноценна диета за Вашия домашен любимец.

Основният момент в живота на всяко малко кученце е преходът от кърмене към самостоятелна храна. Времето, когато се случва такова събитие, е много важно за него, тъй като то расте бързо. Не е достатъчно бебето куче просто да получи заместител на млякото, то трябва да получава храна, която осигурява всичко необходимо за неговото оптималното развитие.

Специално разработената храна за малки кученца ще задоволява нуждите на растящото тяло с всички необходими хранителни вещества. Тя е пълноценна храна, което означава, че е обогатена с всички витамини и микроелементи.

Много диети не съдържат зърнени храни или техни производни. Така прекомерното наддаване на тегло, рискът от диабет и други аномалии са сведени до минимум.

За доброто здраве на кучето Ви:

Ако искате да осигурите пълноценна храна за обяд за Вашия домашен любимец, откажете се от практиката да му давате храна от масата. Купете му специална храна, която ще съдържа всичко, от което се нуждае то. При ежедневно хранене с подходяща качествена храна, според физиология, възраст, ръст, темперамент и метаболизъм на кучето, ще се удължи жизнеността, здравето и настроението му.

Замяната на обикновените кости с лакомство е правилното решение, защото тръбните костици могат да се разпаднат на опасни фрагменти и да увредят хранопровода и стомаха на кучето  като се настаняват в червата под формата на костна тъкан.

За да е едно куче е в добро здраве предлагаме суха храна за кучета 10kg.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма