Кастрирани кучета

Royal Canin Mini Sterilised Adult

Състав

-14% калории

Големина

Мини породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Балансирано тегло

Royal Canin Mini Steriliesed е суха храна за възрастни кучета е специално произведена за мини породи кучета, които са били кастрирани.

Royal Canin Mini Steriliesed суха храна за възрастни кучета е специално произведена за мини породи кучета, които са били кастрирани.

Ключови характеристики на Royal Canin Mini Sterilised Adult:

  • Поддържа идеално тегло на вашето кастрирано куче.
  • Комбинация от високо съдържание на протеини до 30% и умерен прием на мазнини до 13%, което помага за поддържане на идеално тегло.
  • Продуктът е създаден за малки кастрирани кучета,  като хранителният профил е обогатен с L-карнитин и включва смес от фибри, така че кучето ви да се чувства сито, като същевременно намалява приема на калории.
  • Специално разработена за Мини породи до 10 кг при тегло на възрастно куче.
  • Доказани резултати с -14% калории в сравнение с поддържащ продукт.
  • Поддържането на идеално състояние на тялото с резултат 4 или 5/9 от таблицата с резултати за състоянието на тялото. Допринася за добро здраве, повече жизненост и по-добро цялостно качество на живот. След кастрация може да забележите промяна в кучето си, като повишен апетит и намалени енергийни нужди, което излага кучето ви на риск от наддаване на тегло.

Пълноценното и съобразено хранене на ROYAL CANIN® Sterilized Mini помага на кастрираните кучета да поддържат идеално телесно тегло и здравее. Този продукт осигурява балансирана формула от протеини и мазнини, които помагат за ограничаване на приема на калории. Съдържа оптимална комбинация от фибри, заедно със специално формулиран гранулат с ниска плътност, които помагат на вашето куче да се чувства сито и жизнено. ROYAL CANIN® Sterilized Mini е специално формулирана така, че да съдържа 14% по-ниско съдържание на калории в сравнение с поддържаща диета за възрастни кучета.

ROYAL CANIN® Sterilized се предлага под формата на суха храна с формата на питки. С тази храна сигурявате пълноценно и балансирано хранене при еднообразен или комбиниран режим на хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящ за:

За малки кастрирани възрастни кучета с тегло между 4 кг и 10 кг, за поддържане на идеално тегло. От 10 месечна възраст.

Състав на Royal Canin Mini Sterilised Adult:

Състав:

Царевица, дехидратиран птичи протеин, пшеница, хидролизирани животински протеини, царевичен глутен, растителни фибри, изолат на растителен протеин*, животински мазнини, пулп от цвекло, дрожди и части от тях, рибено масло, соево масло, люспи и семена от псилиум, фруктоолигозахариди , минерали, масло от пореч, екстракт от невен

Винаги осигурявайте прясна вода по време на хранене.

*L.I.P.:

протеин, избран за много високата му асимилация.

Аналитични съставки:

Протеин 30%, Сурови масла и мазнини 13%, Сурови фибри 6,6%, Сурова пепел 5,4%

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи