Допълваща храна

Monge Gift Puppy&Junior барчета с натурално месо

Състав

Свинско с мляко

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

За малки кученца

Барчета от натурално месо за подратсващи кученца – със свинско и нуклеотиди.

Барчета от натурално месо за подрастващи кученца, богати на свинско с мляко и нуклеотиди за имунна защита. Основна съставка на Monge Gift Junior барчета е прясно месо >84%.

Допълваща храна за подрастващи кученца.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашето растящо куче, благодарение на добавката на мляко богато на минерали за растеж и витамини за ежедневна жизненост.
  • Продукт, формулиран без зърнени храни и с прясно месо, ценен източник на протеини с висока смилаемост и биологична стойност.
  • Включването на функционални съставки, като нуклеотиди за подкрепа на имунитета, е резултат от направените в Италия изследвания в подкрепа на качеството на живот на кучетата. Без добавени изкуствени оцветители и захари.
  • 70kcal/барче

Състав: прясно месо 85% (свинско 14%), краве мляко на прах (4%), хидролизиран животински протеин (пилешки и свински), продукти от дрожди (1%, от които нуклеотиди 0,12%), минерали.

Аналитични съставки: суров протеин: 37%, сурови влакнини: 1%, сурови мазнини: 26%, сурова пепел: 7%, влага: 27%, метаболитна енергия: 3575ккал/кг.

Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин А (ретинил ацетат): 5000IU, витамин D3: 500IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 50мг, таурин: 1000мг.

Инструкции за употреба на Monge Gift Junior барчета: препоръчителен дневен прием за кученце на 6 месеца и тегло 10кг –1бр дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

Опаковка: 2барчета, 40гр

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи