Филтри

Категория

Вижте повече

Марка

Порода

Вид

Цвят

Вижте повече

Размер

Вижте повече

Материал

Вижте повече

Форма

Разфасовка

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Вижте повече

Марка

Порода

Материал

Вижте повече

Форма

Размер

Вижте повече

Цвят

Вижте повече

Вид

Разфасовка

Зоомагазин

Показване на 1–12 от 98 резултата

Къде бихте отишли, за ​​да купите храна и аксесоари за вашия домашен любимец? Разбира се, в добрия зоомагазин. Тук в Кучеландия ще разберете всички качества на добрия магазин за домашни любимци.

Като собственик на домашен любимец, вие искате най-доброто за вашия пухест приятел. Търсите зоомагазин, който не само предлага прясна храна за домашни любимци, но и най-добрите услуги. Така че, ако търсите добър магазин за домашни любимци като отговорен стопанин на домашни любимци, ето всичко, което искате да знаете.

Притежаването на всеки бизнес изисква ниво на качество и обслужване, което може да привлича повече клиенти всеки ден. Освен това ще искате да задържите настоящите си клиенти, като ги поддържате щастливи и доволни от това, което предоставяте.

Зоомагазин

Що се отнася до зоомагазините, всеки собственик трябва да осигури на клиентите си качество, класа и отлично обслужване. Те винаги трябва да прилагат стратегии, които им помагат да подобрят бизнеса си, като включват нови партньори и отлични марки храни за домашни любимци, които клиентите ще харесат и ще се чувстват сигурни, когато купуват.

Такъв е случаят със зоомагазин Кучеландия, където искаме всеки стопанин, да бъде повече от сигурен за най-близките си! Представяме ви 6 качества, които смятаме, че правят Кучеландия, истински добрия зоомагазин.

6 качества на добрия зоомагазин

Добрият магазин за домашни любимци трябва да бъде чист, грижовен и да предлага отлично обслужване. Ето всички качества на добрия зоомагазин:

  • Прясна храна за домашни любимци

Има ниво на качество, което всеки зоомагазин трябва да има, когато става въпрос за прясна храна за домашни любимци. Повечето зоомагазини имат няколко различни марки храна за домашни любимци и трудна работа да се поддържа доброто качество на храна за домашни любимци от фермата до купичката на вашето куче или котка. Въпреки това си заслужава усилията и разходите!

Зоомагазините правят всичко възможно, за да се конкурират с уебсайтовете за електронна търговия с домашни любимци. Затова, когато сте намерили магазин с висококачествена храна, със здравословни и питателни съставки, като Кучеладния, тогава си струва да отделите малко време и да разгледате.

Ние знаем, че стопаните обичат да получават храна за домашни любимци, която е близо до източника. Това означава, че прясната и здравословна храна е приоритет в нашия зоомагазин. Бъдете сигурни, че храната която ще получите от нашия магазин е винаги прясна и в най-добро състояние за консумация. Ако има някакви опаковки близо до датата на изтичане, това е огромен червен флаг и Ви молим да ги върнете при нас, възможно най-скоро.

  • Онлайн достъп

Нашите клиенти се радват на възможността да проверяват информация онлайн или да поръчват продукти, свързани с домашните си любимци, които получават от нас, възможно най-бързо. Онлайн зоомагазин Кучеландия – www.petstation.bg има национално покритие и доставя вашите поръчки, всекидневно, спрямо наличността на стоките в зоомагазина или склада на производителя.

Няма по-удобен начин да пазарувате храна и аксесоари за домашни любмици, от това да го направите онлай. Пестите време, получавате цялата информация онлайн, имате предимството да избирате от огромен асортимент стоки без да се налага да посещавате няколко магазина и не на последно място, винаги може върнете закупената от вас стока!

Качественият магазин за домашни любимци би разбрал значението на разширяването на своята марка и получаването на положително представяне. Кучеландия може да ви предостави всичко, което търсите, свързано с домашни любимци и за нас е истинска чест и отговорност, че избирате нас, всеки ден.

  • Отлично обслужване

Друго добро качество, което трябва да притежава добрия зоомагазин е отличното обслужване. Това означава, че нашите служители и мениджъри са повече от щастливи да ви помогнат, когато имате нужда. Също така, добрият зоомагазин трябва да разбира важността на поздравяването на клиентите, защото ние занем, че това е първото нещо, което Вие ще забележите.

В Кучеландия ще Ви посрещнем с усмивка и приятелски поздрав. Всеки зададен от вас въпрос ше получил отговор и всеки наш служител ще направи всичко възможно, за да ви предостави отлично обслужване. Ние знаем, че последното нещо, от което се нуждаете, е да отидете в магазин, където всеки служител ви игнорира или се прави на зает.

Обичайна учтивост е за всички членове на персонала ни е, да уважат клиент, дори ако са били по средата на нещо друго. Ще останете с впечатлението, че сте оценени и уважавани.

Кучеландия зоомагазин

  • Чистота

Ще разберете кога един зоомагазин е добър или лош от нивото на чистота, което виждате вътре. Повечето зоомагазини имат по няколко различни вида животни и клетки за тях. Това е голяма отговорност, която бизнесът не трябва да приема с лека ръка. Ако забележите, че техният персонал не почиства след животните, клетките са мръсни и е минало известно време, откакто животните са били изкъпани, тогава тази марка зоомагазин не е за вас.

Кучеландия разбира нуждите както на животните, така и на стопаните. Затова, поддържането на изрядна чистота и подреденост е част от нашето уважение към вас и вашите домашни любимци.

  • Специални оферти

Добрия зоомагазин ще знае как да привлече клиенти със специални оферти и отстъпки. Това може да е още една индикация за вас, ако искате да сте сигурни, че зоомагазинът ви предлага висококачествени продукти на достъпни и конкурентни цени.

В Кучеландия ще намерите всичко, от което един любящ собственик на домашен любимец би се нуждаел за своя космат приятел. Може да е храна за кучета, аксесоари, играчки и много други.  Винаги проверявайте отзивите и продуктите онлайн, за да се уверите, че цените са законно по-ниски от първоначалната цена.

Някои конкурентни зоомагазини имат сенчести бизнес практики, които карат клиентите да вярват, че това е отстъпка, но не е така. След като сте се уверили, че специалната оферта е реална, тогава това е правилният зоомагазин, с който винаги трябва да работите.

  • Бизнес, който се грижи за вас и вашите домашни любимци

Можете да очаквате добрите зоомагазини, които се грижат за своите клиенти, винаги да искат вашите отзиви. Персоналът трябва винаги да ви пита след всяка покупка какво е преживяването ви. Това може да стане чрез имейли или телефонни обаждания.

Ние в Кучеландия се опитваме да правим персонализирано, а не автоматизирано събиране на обратна връзка, като смятаме, че това е по-добрият начин. С това се надяваме да Ви покажем, че наистина се интересуваме от вашето мнение.

Очаквайте да ви зададем въпроси относно транзакцията или посещението ви в онлайн магазина. Ние искаме да знаем дали е имало проблеми или нещо в процеса, което бихте искали да бъде по-добро. Това е нещо хубаво, защото ще вземем вашите отзиви под внимание и ще работим върху подобряването на онлайн зооомагазина с течение на времето.

Най-добрия зоомагазин

Какво следав от всичко казано до тук?

Качественият зоомагазин не би се поколебал да реализира нови идеи, които могат да привлекат повече клиенти. За Кучеландия, всеки разход си струва, само ако сме направили вашата връзка между стопанин и домашен любимец, по-добра и денят ви по-усмихнат.

Стопаните искат да видят магазин за домашни любимци, който има любезни служители, които са учтиви и полезни при всяко посещение. Кучеландия поставя на първо място нуждите на косматите спътници и техните стопани.

За какво да внимавате, когато избирате вашия перфектен зоомагазин?

Изборът на правилния магазин за домашни любимци може да бъде доста труден, особено за стопаните на домашни любимци за първи път. Това е така, защото има много магазини за домашни любимци, всеки от които предлага нещо различно на своите клиенти. Но ако знаете какво да търсите в зоомагазина, можете да направите правилния избор както за вас, така и за вашия животински приятел.

Какво можете да намерите в магазин за домашни любимци?

Купуването на неща за вашия домашен любимец обикновено означава да отидете до най-близкия магазин, който продава артикули за домашни любимци и да изберете това, от което се нуждаете. Но всъщност не всеки знае какво трябва да има в такъв магазин. Обикновено те смятат, че магазинът за техния домашен любимец трябва да продава храна и играчки и това е всичко.

Но в зоомагазина има нещо повече от това просто да нахраните вашето куче или котка или любимата ви златна рибка. Има още много неща, които трябва да търсите, когато се опитвате да намерите правилния магазин, от който да пазарувате.

Например

Във всеки зоомагазин трябва да има, освен храна и лакомства, и аптечен щанд. Трябва да можете да изберете различни лекарства за вашия домашен любимец. Разбира се, никога не трябва да купувате нещо за вашия домашен любимец, ако вашият ветеринарен лекар не го е предписал, но определено трябва да можете да намерите неща като спрейове против бълхи, нашийници, шампоани, капки за очи или дори дезинфектанти.

Това е така, защото рано или късно ще трябва да ги имате вкъщи. Всички домашни любимци се разболяват в един или друг момент и ще трябва да можете да ги лекувате с това, което имате в къщата си. Разбира се, можете и трябва да ги закарате при най-близкия ветеринарен лекар, ако се случи нещо подобно, но също така се уверете, че имате няколко общи решения в къщата.

Освен това

Един зоомагазин трябва да разполага с голямо разнообразие от оборудване за обучение на вашия домашен любимец. Един добър зоомагазин трябва да има всичко – от кликери до свирки и дори специални яки. Това е така, защото много хора искат да научат своите домашни любимци как да правят трикове и истината е, че много от домашните любимци обичат да правят стопаните си щастливи, като се учат.

Така че трябва да се съсредоточите върху намирането на място, което има всички тези неща и дори повече. Също така, не трябва да купувате каишки, нашийници или намордници от други места. Защото в крайна сметка те могат да наранят вашия домашен любимец. Ако ги купувате от занаятчии например, уверете се, че са одобрени за употреба върху животните. Също и че те не са само за външен вид. Някои използвани материали могат да бъдат вредни за вашия домашен любимец и не искате да ги наранявате само в името на модата.

Кучеландия само за определени животни ли е?

Определено не. Добрия зоомагазин трябва да има продукти за всякакви видове домашни любимци. Също и животни, от най-често срещаните породи кучета и чак до влечуги, коне и дори буболечки. Това е така, защото хората отглеждат всякакви видове животни като домашни любимци и трябва да могат да се грижат за тях както трябва.

Трябва ли зоомагазинът да предлага доставки?

Тъй като не всеки има магазин за домашни любимци близо до себе си, обикновено прибягват до поръчка онлайн. Това понякога може да е трудно, защото не можете да видите как всъщност изглежда продуктът в магазина. Може да не искате определен хранителен микс или специфичен вкус на лакомства.

Но в случай на спешност, това е, на което трябва да разчитате. Освен това, когато купувате нещо на едро, може да оцените факта, че не е нужно да ходите чак до магазина, да го зареждате и да го носите у дома със себе си. Поръчването онлайн и доставката на нещата крие своите рискове, но определено има и предимства.

Освен това магазин за домашни любимци може да достави в случай на спешна медицинска помощ. Например, ако вашият домашен любимец има проблем и не можете да го заведете при вашия ветеринарен лекар, а освен това нямате какво да ви е необходимо, за да го лекувате, определено трябва да разчитате на услуга за доставка.

Също така страхотното нещо на магазин за домашни любимци, който доставя, е, че можете да поискате информация за това, от което се нуждаете, директно от хората, които го продават. Ние в Кучеландия сме запознати с продуктите, които предлагаме и наистина можем да ви помогнат, ако сте в затруднено положение.

Трябва ли зоомагазинът да предлага нещо друго освен продукти за домашни любимци и лекарства?

Най-лесният начин да отговорите на този въпрос е с категорично да. Магазинът за домашни любимци трябва да предлага ресурси за всеки, който се интересува от това как да се грижи за своите домашни любимци по правилния начин. Много зоомагазини имат списания, брошури и други материали за четене.

Да не говорим за компактдискове, DVD дискове или други материали. Те са много полезни, когато мислите да си вземете домашен любимец. Но не можете да решите кой е най-подходящият за вас. Разбира се, можете да проверите онлайн в petstation.bg и да направите проучване. Но когато купувате тези неща направо от зоомагазин, знаете, че те имат официална информация и може да им се вярва.

Освен това купуването от добрия зоомагазин може да има и други предимства. Например, можете да имате абонаменти за различни материали и те ще бъдат изпратени по пощата до най-близкия ви физически зоомагазин. Освен това някои зоомагазини имат семинари и различни други събития. Можете да се присъедините, за да научите повече за това как да се отнасяте към вашия домашен любимец и как да се грижите за него. Много хора научават какво трябва и какво не трябва да правят за своите домашни любимци чрез тези събития.

Зоомагазин Кучеландия

Какво да търсите, когато избирате добрия зоомагазин?

Едно от първите неща, които трябва да проверите, когато търсите своя перфектен магазин за домашни любимци, са етикетите, които носят за най-често купуваните стоки. Например, може да искате да промените храненето на вашия домашен любимец. Уверете се, че имат достатъчно широка гама, от която да избирате. Разбира се, може да не се нуждаете от 60 кг кучешка храна веднага. Но в Кучеландия ще намерите необходимото количество, ако възникне нужда.

Какво ще кажете за близостта?

Разбира се, много хора избират магазините си според това колко близо са до тях и това е добре. Но имайте предвид, че само защото магазинът е наблизо, не означава непременно, че има това, от което се нуждаете. Трябва да сте наясно с магазините, които са най-близо до вас. Това е важно, за да знаете къде да отидете в случай на спешност.

Зоомагазин „Кучеландия“ е винаги онлайн и в готовност за бърза доставка, независимо къде се намирате.

В магазин за домашни любимци КучеландияБогато разнообразие от специализирани храни от световно известни производители, лакомства, както и полезна информация за правилното отглеждане и здравословното хранене на Вашите домашни любимци.
Партньори на онлайн магазин КучеландияВисококачествена и здравословна кучешка храна подкрепена с наука: Royal Canin, Hill’s и Purina. 
Доставка и плащанеРаботим с куриерска фирма Speedy. При финализиране на поръчката може да се посочи адрес или офис в съответното населено място.
Начини на плащанеВ зоомагазин Кучеландия винаги се стремим нашите клиенти да се чувстват защитени пазарувайки свободно, затова имаме няколко опции за плащане: в брой на куриера в деня на доставката, наложен платеж или с карта.

Често задавани въпроси

Защо да пазарувате от онлайн зоомагазин Кучеландия?

Отговор: Предлагаме бoгaт acopтимeнт oт пpoдyĸти нa изĸлючитeлнo конкурентни цени. Бъpзa дocтaвĸa дo вpaтaтa нa ĸлиeнтa, удoбeн и лeceн зa opиeнтиpaнe caйт, както и пpoфecиoнално отношение към всеки наш клиент.

Колко време е необходимо за доставяне на една поръчка?

Отговор: Изпълняваме всички поръчки в рамките на 24 часа, в зaвиcимocт oт тoвa дaли тъpceнитe oт Bac пpoдyĸти ca нaлични в нaшият cĸлaд. Πpи липса на даден артикул ще ви удведомим предварително.

Kaĸвa e цeнaтa зa дocтaвĸa?

Отговор: Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена от 5.90 лв. Ние от Кучеландия, винаги се опитваме да предложим вариант за безплатна доставка, затова следете условията на промоциите.

Последни публикации

Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече
котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи